Tiranë

TË REJA

Buffalo - marke e re ne Office Shoes

Këtë sezon, Office Shoes është pasuruar me një markë tjetër me famë botërore.Jemi krenarë tju prezantojmë Buffalo.Markë Gjermane që u krijua në 1979dhe e preferuara e shumë figurave me famë botërore.Buffalo po rrit njohjen e saj, veçanërisht në Evropë, me popullaritetin e këpucëve të platformës qe nga mesi i viteve…
Detajet ›

WEB SHOP - ORARI I PUNES PER FESTAT

Per shkak te diteve te pushimeve per festat e fundvitit ne do te jemi ne gjendje qe te pranojme te gjitha porosite tuaja, por nuk do te mundemi ti dorezojme ato prane jush per datat: 31.12.2019 deri ne date 02.01.2020.Te gjitha porosite e mara ne keto data do te dergohen…
Detajet ›

Office Shoes

OFFICE SHOES, pasi u themelua në vitin 1996, është rritur në një zinxhir të specializuar ndërkombëtar të markave të ndryshme, dyqan kepucësh me më shumë se 180 pika shitje në qytete të ndryshme në vendet Europiane: Republika Çeke, Poloni, Slloveni, Kroaci, Bosnja dheHercegovina, Montenegro, Shqipëri, Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.…
Detajet ›