Kerkim

Zaxy

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Zaxy

Me modele freskuese te ndritshme dhe argetuese, Zaxy krijon platforma, sandale dhe taka te pershtatshme per tu pershtatur me çdo rast! Stilet e reja jane duke u krijuar ne te gjithe boten Zaxy pergjate gjithe vitit, keshtu qe tifozet e kepuceve te Zaxy do te gezojne nje game te te gjitha ngjyrave dhe stileve te ndryshme, veçanerisht per produktet per femije dhe bebe.

Ngjyra

Zaxy Kepuce Stories Sap Hugtec
4490,00 Lek 2245,00Lek

Stories Sap Hugtec

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Kepuce New Pop Clapranvere, Vere Y
5190,00 Lek 2595,00Lek

New Pop Clapranvere,…

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Dual
3990,00 Lek 1995,00Lek

Dual

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Zfluffy
3490,00 Lek 1745,00Lek

Zfluffy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Lipstick V
4790,00 Lek 2395,00Lek

Lipstick V

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Level
4790,00 Lek 2395,00Lek

Level

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Sandale Dream
3890,00 Lek 1945,00Lek

Dream

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Sandale Dream
3890,00 Lek 1945,00Lek

Dream

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Kepuce Pop Magic
4690,00 Lek 2345,00Lek

Pop Magic

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Kepuce New Pop Charm
5190,00 Lek 2595,00Lek

New Pop Charm

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Sandale Talk Sandal
5490,00 Lek 2745,00Lek

Talk Sandal

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Slash Plat
8490,00 Lek 4245,00Lek

Slash Plat

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Upload
5990,00 Lek 2995,00Lek

Upload

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Upload
5990,00 Lek 2995,00Lek

Upload

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Spike
3490,00 Lek 1745,00Lek

Spike

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Glaze
3790,00 Lek 1895,00Lek

Glaze

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Kepuce New Pop Charm
5190,00 Lek 2595,00Lek

New Pop Charm

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Urban Sandal
3790,00 Lek 1895,00Lek

Urban Sandal

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Clubber
4490,00 Lek 2245,00Lek

Clubber

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Kepuce Stories Sap Hugtec
4490,00 Lek 2245,00Lek

Stories Sap Hugtec

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Kepuce Pop Magic
4690,00 Lek 2345,00Lek

Pop Magic

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Kepuce Pop Heart
5590,00 Lek 2236,00Lek

Pop Heart

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Clubber
4490,00 Lek 2245,00Lek

Clubber

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Flit
2490,00 Lek 1245,00Lek

Flit

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Flit
2490,00 Lek 1245,00Lek

Flit

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Fluffy
3890,00 Lek 1167,00Lek

Fluffy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Fresh Top
2990,00 Lek 1495,00Lek

Fresh Top

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Fresh Top
2990,00 Lek 1495,00Lek

Fresh Top

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Intense Holiday
2990,00 Lek 1495,00Lek

Intense Holiday

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Glamour Top Iii
6290,00 Lek 2516,00Lek

Glamour Top Iii

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Lipstick V
5590,00 Lek 2236,00Lek

Lipstick V

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Level
5390,00 Lek 2156,00Lek

Level

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Clubber
3790,00 Lek 1895,00Lek

Clubber

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Shapka Snap Slide
3590,00 Lek 1795,00Lek

Snap Slide

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Çizme Boot Joy
4490,00 Lek 1347,00Lek

Boot Joy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Çizme Boot Joy
4490,00 Lek 1347,00Lek

Boot Joy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Glow In The Dark
3490,00 Lek 1745,00Lek

Glow In The Dark

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Snap Mesh Slide
3890,00 Lek 1945,00Lek

Snap Mesh Slide

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Shapka Snap Mesh Slide
3890,00 Lek 1945,00Lek

Snap Mesh Slide

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Zaxy Sandale Talk Sandal
5490,00 Lek 2745,00Lek

Talk Sandal

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Çizme Close Boot
6790,00 Lek 2037,00Lek

Close Boot

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Zaxy Sandale Urban Sandal
3790,00 Lek 1895,00Lek

Urban Sandal

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 42 nga 42 produkte

X