Kerkim

Wrangler

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Wrangler

WRANGLER eshte nje marke amerikane e themeluar ne 1943 e cila u be e famshme ne Teksas, frymezuar nga kaubojte amerikane dhe me pas u zgjerua ne prodhimin e kepuceve. Koleksionet jane te perqendruara ne punen, moden e perditshme, funksionalitetin, komoditetin dhe elegancen.
"Vish me braktis".

Wrangler Këpucë Kohala Canvas
6190,00 Lek 4952,00Lek

Kohala Canvas

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Wrangler Këpucë Kohala Wallabee
6190,00 Lek 4952,00Lek

Kohala Wallabee

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Wrangler Këpucë Kohala Canvas Lady
6190,00 Lek 4952,00Lek

Kohala Canvas Lady

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Wrangler Këpucë Kohala Wallabee Lady
6190,00 Lek 4952,00Lek

Kohala Wallabee Lady

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 4 nga 4 produkte

X