Kerkim

Vans

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Vans

Më 16 mars 1966 në Anaheim të Kalifornisë, vëllezërit Paul Van Doren, James Van Doren dhe tre partnerë të tjerë hapën dyqanin e parë të Vans. Nga fundi i viteve 1970, Vans kishte shtatëdhjetë dyqane në Kaliforni, SH.B.A., dhe shiti përmes tregtarëve, kombëtar dhe ndërkombëtar. Në mesin e viteve 90 Vans ndërtoi disa parqe të jashtme për biçikleta BMX dhe për patinatorë. Kompania sponsorizon shumë ngjarje sportive dhe festivale muzikore gjithashtu.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Jn Comfycush Old Skool
7990,00Lek

Jn Comfycush Old Skool

VUHA4HJ-blr

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool Platform
10590,00Lek

Ua Old Skool Platform

VB3UHRK-blw

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Comfycush Old Skool
10590,00Lek

Ua Comfycush Old Skool

VWMAVND-blkm

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA SK8-Hi Reissue CAP
13690,00Lek

UA SK8-Hi Reissue…

VWM1XHQ-MUL

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA Era Platform
9990,00Lek

UA Era Platform

VWLUWVX-MUL

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00Lek

JN Old Skool

VUHZWL9-GRY

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00Lek

JN Old Skool

VUHZWKN-NVY

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00Lek

JN Old Skool

VUHZV3M-PNK

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA Old Skool
9990,00Lek

UA Old Skool

VU3BXF3-MUL

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

V8G1P0S-BLKw

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

V8G1P0S-BLKm

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete MN Old Skool Pro BMX
12390,00Lek

MN Old Skool Pro BMX

V5JUW8Q-BLK

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Cruze Cc
11190,00Lek

Ua Cruze Cc

VWLZQTF-blk

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Comfy Cush Era
10490,00Lek

Comfy Cush Era

VWM9VWS-CHEw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era Platform
9990,00Lek

Era Platform

VWLUVYD-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete SK8-Hi
11790,00Lek

SK8-Hi

VTKNQXH-CHEw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
8690,00Lek

Era

VEWZBLK-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00Lek

Era

VBV4VXK-GRNw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë ClaPranvere, Vere ic Slip-On
8690,00Lek

ClaPranvere, Vere…

VBV3V3P-GLIw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Old Skool
10490,00Lek

Comfy Cush Old Skool

VWMAVNU-ROS

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Old Skool
10590,00Lek

Comfy Cush Old Skool

VWMAVNE-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Old Skool
10590,00Lek

Comfy Cush Old Skool

VWMAVNE-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Filmore
7190,00Lek

Filmore

VWKZ8J7-ROY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Filmore
7190,00Lek

Filmore

VWKZ187-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Old Skool
6590,00Lek

Old Skool

VW9T6BT-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Atwood
5990,00Lek

Atwood

VUDTDDU-BUR

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete SK8-Hi
11790,00Lek

SK8-Hi

VTKN6BT-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
8490,00Lek

Authentic

VQER5U8-BURw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
8490,00Lek

Authentic

VQER5U8-BURm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Atwood
5990,00Lek

Atwood

VKI5187-BLWW

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Pupa ClaPranvere, Vere ic Slip-On
7990,00Lek

ClaPranvere, Vere…

VEYEBWW-BLWw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Pupa ClaPranvere, Vere ic Slip-on
7990,00Lek

ClaPranvere, Vere…

VEYEBWW-BLWm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic
8490,00Lek

Authentic

VEE3RED-REDw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic
8490,00Lek

Authentic

VEE3RED-REDm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic
7990,00Lek

Authentic

VEE3BLK-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic
7990,00Lek

Authentic

VEE3BLK-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë SK8-HI
10590,00Lek

SK8-HI

VD5IB8C-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë SK8-HI
10590,00Lek

SK8-HI

VD5IB8C-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Old Skool
9290,00Lek

Old Skool

VD3HY28-BLKW

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Old Skool
9290,00Lek

Old Skool

VD3HY28-BLKM

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Old Skool Platform
10590,00Lek

Old Skool Platform

VB3UY28-BLWw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic platform
9790,00Lek

Authentic platform

VAV8BLK-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Ward
6890,00Lek

Ward

V8J98J7-ROY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Era
9890,00Lek

Era

V8FRVOX-PNKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Era
10390,00Lek

Era

V8FRVOO-PNKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Authentic
8490,00Lek

Authentic

V8EMVKV-WHTw