Kerkim

Vans

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Vans

Më 16 mars 1966 në Anaheim të Kalifornisë, vëllezërit Paul Van Doren, James Van Doren dhe tre partnerë të tjerë hapën dyqanin e parë të Vans. Nga fundi i viteve 1970, Vans kishte shtatëdhjetë dyqane në Kaliforni, SH.B.A., dhe shiti përmes tregtarëve, kombëtar dhe ndërkombëtar. Në mesin e viteve 90 Vans ndërtoi disa parqe të jashtme për biçikleta BMX dhe për patinatorë. Kompania sponsorizon shumë ngjarje sportive dhe festivale muzikore gjithashtu.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
9290,00 Lek 4645,00Lek

Authentic

VZ5IL6M-BLK

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Comfy Cush Era
10590,00 Lek 5295,00Lek

Comfy Cush Era

VWM9WWF-MUL

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00 Lek 6201,00Lek

JN Old Skool

VUHZWKM-BLU

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Era

VU39WT7-YELw

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Classic Slip-On
8690,00 Lek 5214,00Lek

Classic Slip-On

VU38WT7-YEL

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Slip On
9290,00 Lek 7432,00Lek

Slip On

VJEZWW0-BLKw

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Slip-On
9990,00 Lek 6993,00Lek

Comfy Cush Slip-On

VWMDVO4-CHEm

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era Platform
9990,00 Lek 4995,00Lek

Era Platform

VWLUX96-MUL

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Slip-On
9990,00 Lek 6993,00Lek

Comfy Cush Slip-On

VWMDVO4-CHEw

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Slip On
10590,00 Lek 7413,00Lek

Slip On

VWM5XHQ-MUL

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00 Lek 6993,00Lek

Old Skool

VU3BWT7-YEL

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Era

VU39WT7-YELm

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Classic Slip-On
9290,00 Lek 6503,00Lek

Classic Slip-On

VU38L6M-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era Laceless Pro
5690,00 Lek 2845,00Lek

Era Laceless Pro

VU1UWKV-RNB

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA SK8-Hi Reissue CAP
13690,00 Lek 9583,00Lek

UA SK8-Hi Reissue…

VWM1XHQ-MUL

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA Era Platform
9990,00 Lek 4995,00Lek

UA Era Platform

VWLUWVX-MUL

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00 Lek 4823,00Lek

JN Old Skool

VUHZWL9-GRY

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
8690,00 Lek 4345,00Lek

Authentic

VZ5IWN0-MUL

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
8690,00 Lek 5214,00Lek

Authentic

VZ5IWH9-MUL

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Slip-On
9990,00 Lek 5994,00Lek

Comfy Cush Slip-On

VWMDWXA-CHE

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Comfy Cush Era
10590,00 Lek 5295,00Lek

Comfy Cush Era

VWM9WWX-CHE

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00 Lek 7992,00Lek

Old Skool

VU3BWZ4-MUL

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Era

VU39WZ4-MULw

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Classic Slip-On
8690,00 Lek 6083,00Lek

Classic Slip-On

VU38WS3-SIL

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool Elastic Lace
4990,00 Lek 4491,00Lek

Old Skool Elastic…

VTZOWK7-BLK

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ward
4390,00 Lek 3512,00Lek

Ward

VQU1WLZ-GRN

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ward
4390,00 Lek 3512,00Lek

Ward

VQU1PVJ-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
6190,00 Lek 4333,00Lek

Old Skool

VBUUWK7-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ward
4390,00 Lek 3512,00Lek

Ward

VBTFWM7-RED

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ward
4390,00 Lek 3512,00Lek

Ward

VBTFWG8-PNK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic Platform
9290,00 Lek 4645,00Lek

Authentic Platform

VAV8AHP-WHT

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00 Lek 6201,00Lek

JN Old Skool

VUHZWKN-NVY

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete JN Old Skool
6890,00 Lek 6201,00Lek

JN Old Skool

VUHZV3M-PNK

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete UA Old Skool
9990,00 Lek 6993,00Lek

UA Old Skool

VU3BXF3-MUL

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

V8G1P0S-BLKw

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

V8G1P0S-BLKm

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete MN Old Skool Pro BMX
12390,00 Lek 11151,00Lek

MN Old Skool Pro BMX

V5JUW8Q-BLK

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Comfycush Old Skool
10590,00 Lek 7413,00Lek

Ua Comfycush Old Skool

VWMAVND-blkm

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Cruze Cc
11190,00 Lek 5595,00Lek

Ua Cruze Cc

VWLZQTF-blk

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Jn Comfycush Old Skool
7990,00 Lek 4794,00Lek

Jn Comfycush Old Skool

VUHA4HJ-blr

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool Platform
10590,00Lek

Ua Old Skool Platform

VB3UHRK-blw

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Old Skool
10590,00Lek

Comfy Cush Old Skool

VWMAVNE-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë Comfy Cush Old Skool
10590,00Lek

Comfy Cush Old Skool

VWMAVNE-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete SK8-Hi
11790,00Lek

SK8-Hi

VTKN6BT-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë SK8-HI
10590,00Lek

SK8-HI

VD5IB8C-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Këpucë SK8-HI
10590,00Lek

SK8-HI

VD5IB8C-BLKm