Kerkim

Vans

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Vans

Më 16 mars 1966 në Anaheim të Kalifornisë, vëllezërit Paul Van Doren, James Van Doren dhe tre partnerë të tjerë hapën dyqanin e parë të Vans. Nga fundi i viteve 1970, Vans kishte shtatëdhjetë dyqane në Kaliforni, SH.B.A., dhe shiti përmes tregtarëve, kombëtar dhe ndërkombëtar. Në mesin e viteve 90 Vans ndërtoi disa parqe të jashtme për biçikleta BMX dhe për patinatorë. Kompania sponsorizon shumë ngjarje sportive dhe festivale muzikore gjithashtu.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Ua Sk8-Hi
11190,00 Lek 6714,00Lek

Ua Sk8-Hi

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Ua Era

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Uy Sk8-Hi Zip
6890,00 Lek 4134,00Lek

Uy Sk8-Hi Zip

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Clapranvere, Vere Ic Slip-On
7990,00Lek

Clapranvere, Vere…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Ua Comfycush Sk8-Hi
11790,00 Lek 7074,00Lek

Ua Comfycush Sk8-Hi

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Era Platform
10490,00 Lek 5245,00Lek

Ua Era Platform

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
10490,00 Lek 5245,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Uy Sk8-Hi
6890,00 Lek 3445,00Lek

Uy Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Ua Sk8-Hi
11190,00 Lek 5595,00Lek

Ua Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
9990,00 Lek 5994,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Ua Era

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Mid
9990,00 Lek 2997,00Lek

Sk8-Mid

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi
12290,00 Lek 3687,00Lek

Sk8-Hi

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Sk8-Hi Mte
14290,00 Lek 4287,00Lek

Sk8-Hi Mte

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi Mte
14290,00 Lek 4287,00Lek

Sk8-Hi Mte

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Comfycush Era
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Comfycush Era

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Pupa Ua Classic Slip-On
9290,00 Lek 4645,00Lek

Ua Classic Slip-On

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Ua Sk8-Hi 46 Mte Dx
13690,00 Lek 6845,00Lek Qendrueshme nga uji

Ua Sk8-Hi 46 Mte Dx

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Ua Sk8-Hi
11190,00 Lek 5595,00Lek

Ua Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00 Lek 4995,00Lek

Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00 Lek 2787,00Lek

Era

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
6190,00 Lek 1857,00Lek

Old Skool

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Comfy Cush Sk8-Hi
12390,00 Lek 6195,00Lek

Comfy Cush Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Comfy Cush Old Skool
10990,00 Lek 5495,00Lek

Comfy Cush Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
8690,00 Lek 4345,00Lek

Era

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi
11790,00 Lek 5895,00Lek

Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi
11790,00 Lek 5895,00Lek

Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi
10990,00 Lek 5495,00Lek

Sk8-Hi

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Era
9290,00 Lek 4645,00Lek

Era

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Comfy Cush Old Skool
10590,00 Lek 5295,00Lek

Comfy Cush Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic
8490,00 Lek 2547,00Lek

Authentic

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Comfy Cush Slip-On
9990,00 Lek 5994,00Lek

Comfy Cush Slip-On

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Slip On
10590,00 Lek 4236,00Lek

Slip On

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Jn Old Skool
6890,00 Lek 3445,00Lek

Jn Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Classic Slip-On
8690,00 Lek 3476,00Lek

Classic Slip-On

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Classic Slip-On
8690,00Lek

Classic Slip-On

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Authentic Platform
9290,00 Lek 3716,00Lek

Authentic Platform

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Era Platform
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Era Platform

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Jn Old Skool
6890,00 Lek 3445,00Lek

Jn Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool
9990,00 Lek 4995,00Lek

Ua Old Skool

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Old Skool
9990,00Lek

Old Skool

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete Ua Old Skool Platform
10490,00Lek

Ua Old Skool Platform

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Atlete me qafe Sk8-Hi
11790,00 Lek 9432,00Lek

Sk8-Hi

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vans Kepuce Comfy Cush Old Skool
10590,00 Lek 5295,00Lek

Comfy Cush Old Skool

Ulje -50%

Shikuar 48 nga 126 produkte