Kerkim

Vagabond

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Vagabond

Vagabond u themelua ne Suedi ne 1973. Çdo koleksion i ri Vagabond ka te beje me ruajtjen e stilit dhe cilesise afatgjate. Koleksioni i ri ringjall dizajnin rigoroz dhe prototipin qe zhvillohet ne studion ne Warberg. Vemendje e madhe i kushtohet zgjedhjes se materialeve dhe metodave te prodhimit. Shuma e te gjitha detajeve dhe zgjedhjeve ne projektin dhe ndertimin tone eshte ajo qe e ben marken Vagabond te jashtezakonshme.

Ngjyra

Vagabond Atlete Casey
10990,00 Lek 7693,00Lek

Casey

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
14990,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
13990,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Atlete Casey
10990,00 Lek 7693,00Lek

Casey

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
14990,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Tara
17990,00Lek

Tara

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Kepuce me qafe Zoe Platform
12490,00Lek

Zoe Platform

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
14990,00 Lek 10493,00Lek

Kenova

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 8 nga 8 produkte

X