Kerkim

Vagabond

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Vagabond

Vagabond u themelua ne Suedi ne 1973. Çdo koleksion i ri Vagabond ka te beje me ruajtjen e stilit dhe cilesise afatgjate. Koleksioni i ri ringjall dizajnin rigoroz dhe prototipin qe zhvillohet ne studion ne Warberg. Vemendje e madhe i kushtohet zgjedhjes se materialeve dhe metodave te prodhimit. Shuma e te gjitha detajeve dhe zgjedhjeve ne projektin dhe ndertimin tone eshte ajo qe e ben marken Vagabond te jashtezakonshme.

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
14990,00Lek

Kenova

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Tara
17990,00Lek

Tara

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Kepuce me qafe Zoe Platform
12490,00Lek

Zoe Platform

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Atlete Casey
10990,00Lek

Casey

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Atlete Casey
10990,00Lek

Casey

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
17490,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Amina
14990,00Lek

Amina

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
14990,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Vagabond Kepuce me qafe Kenova
13690,00Lek

Kenova

Zgjidhni numrin e deshiruar

Vagabond Kepuce me qafe Marja
13690,00Lek

Marja

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 10 nga 10 produkte

X