Kerkim

Us Polo Assn

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Us Polo Assn

Marka US POLO, emri i se ciles perfaqeson sportin e preferuar te mbreterve, pra mbreti i sporteve. Ajo vjen nga Amerika dhe pershkruan ate qe perfaqeson kjo loje - tradite, fuqi, prestigj cilesi, luks te ngjyrave dhe dizenjove.

Estetika dhe komoditeti i sofistikuar jane parimet themelore te markes US POLO, e cila shitet ne mbi 135 vende të botes dhe nder artikujt me te shitur te saj jane bluzat me logon e tyre të veçante si dhe kepucet e perditshme.

Us Polo Assn Atlete Tiggy 1fx
6190,00 Lek 4952,00Lek

Tiggy 1fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Sam
7490,00 Lek 5243,00Lek

Sam

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Sam
7490,00 Lek 5243,00Lek

Sam

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Juan
6890,00 Lek 5512,00Lek

Juan

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Exxy
6190,00 Lek 4333,00Lek

Exxy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Station
7990,00 Lek 6392,00Lek

Station

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Toga 1Fx
4390,00 Lek 3512,00Lek

Toga 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Toga 1Fx
4390,00 Lek 3512,00Lek

Toga 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Tiggy 1Fx
6190,00 Lek 4952,00Lek

Tiggy 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Camel 1Fx
6190,00 Lek 4333,00Lek

Camel 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 10 nga 10 produkte

X