Kerkim

Ugg

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

UGG

Çizmet UGG Australia u krijuan ne vitet 1920 ne Australi, por fituan popullaritetin e tyre vetem ne vitet '60 dhe '70. Çizmet jane bere prej lekure delesh me gezofin e qepur. Cilesia e lekures se deleve lejon thithjen e lageshtires, si dhe lejon ajrin te qarkulloje, duke mbajtur temperaturen e kembes normale. Perveç cilesise se larte, nuk duhet te lihet pas dore fakti qe ato pershtaten lehtesisht ne trende te ndryshme te modes dhe lehtesisht kombinohen me kombinime te ndryshme veshjesh.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Mini Ugg Rubber Logo
23490,00Lek

Classic Mini Ugg Rubber…

1108231-GRY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Mini Bow Cosmos
27090,00Lek

Classic Mini Bow Cosmos

1107073-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Zip Boot
25890,00Lek

Classic Zip Boot

1103764-CHA

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Zip Boot
25890,00Lek

Classic Zip Boot

1103764-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Ugg Çizme Classic Mini Waterproof
25890,00Lek

Classic Mini Waterproof

1019643-CST

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Ugg Çizme Classic Mini Waterproof
25890,00Lek

Classic Mini Waterproof

1019643-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Mini Bailey Bow II
27090,00Lek

Mini Bailey Bow II

1016501-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Bailey Bow II
29890,00Lek

Bailey Bow II

1016225-CST

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Bailey Bow II
29890,00Lek

Bailey Bow II

1016225-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Short II
27090,00Lek

Classic Short II

1016223-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Mini II
23490,00Lek

Classic Mini II

1016222-GRY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme Classic Mini II
23490,00Lek

Classic Mini II

1016222-BLK