Kerkim

Tommy Hilfiger

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Tommy Hilfiger

Kur dikush mendon për Tommy Hilfiger, të vinë në mendje veshjet sportive. Logoja e Tommy Hilfiger është bërë një simbol i stilit klasik amerikan dhe ne besojmë se këpucët e rehatshme me logon e vogël prej ngjyrës së kuqe, blu dhe të bardhë jo shumë të dukshme por shumë elegante dhe klasike të përshtatshme për t'u veshur përfaqëson markën më të mirë e cila përfshin shkëlqimin, elegancen dhe klasiken vetëm në një këpucë.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Jupiter 21a
15490,00 Lek 10843,00Lek

Jupiter 21a

FW56824849-WHT

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Këpucë Malcolm 18d Slip On
9290,00 Lek 7432,00Lek

Malcolm 18d Slip On

FM56822690-MID

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Hazel 1d
7490,00 Lek 6741,00Lek

Hazel 1d

EN56820786-ORG

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Hazel 2D
7490,00 Lek 6741,00Lek

Hazel 2D

EN56820782-wht

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Wmns Billy 1C4
16490,00Lek

Wmns Billy 1C4

FW56824695-mul

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Kelsey 1d1
9990,00 Lek 7992,00Lek

Kelsey 1d1

FW56824259-WHT

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Malcolm 17d
9290,00 Lek 7432,00Lek

Malcolm 17d

FM56822689-MID

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Malcolm 17d
9290,00 Lek 6503,00Lek

Malcolm 17d

FM56822689-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harrison 5D
8690,00Lek

Harrison 5D

FM56822685-WHT

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Dino 13a
12490,00 Lek 11241,00Lek

Dino 13a

FM56822672-WHT

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harlow 1
7490,00Lek

Harlow 1

FM56821536-blk

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Wmns Kendrick 1C
15490,00 Lek 13941,00Lek

Wmns Kendrick 1C

EN56820792-wht

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Hazel 1D
7490,00 Lek 5992,00Lek

Hazel 1D

EN56820786-wht

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Hazel 1D
7490,00 Lek 5992,00Lek

Hazel 1D

EN56820786-mid

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Venus 32a
12490,00 Lek 9992,00Lek

Venus 32a

FW56824705-WHT

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Skye 1c9
12490,00 Lek 9992,00Lek

Skye 1c9

FW56824701-WHT

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harrison 5D
8690,00 Lek 6952,00Lek

Harrison 5D

FM56822685-MID

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Dino 13a
12490,00Lek

Dino 13a

FM56822672-MID

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Daniel 8A2
12490,00Lek

Daniel 8A2

FM56822668-WHT

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Royal 9c
12490,00 Lek 9992,00Lek

Royal 9c

FM56822665-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harlow 1
7490,00Lek

Harlow 1

FM56821536-BEI

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Lilly 13C
11490,00 Lek 8043,00Lek

Lilly 13C

EN56820875-WHT

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Blake 13C
11490,00 Lek 8043,00Lek

Blake 13C

EM56820400-MID

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Këpucë Balerina - Katy 20a1
12490,00 Lek 11241,00Lek

Balerina - Katy 20a1

FW56824869-BLK

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harrison
8690,00 Lek 6952,00Lek

Harrison

FM56822685-GRY

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Harrison
8690,00 Lek 6952,00Lek

Harrison

FM56822685-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Eilidh 2a1
15490,00 Lek 13941,00Lek

Eilidh 2a1

FW56824851-WHT

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Ariana 3a
12490,00 Lek 11241,00Lek

Ariana 3a

FW56824699-WHT

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Ariana 1a2
12990,00 Lek 10392,00Lek

Ariana 1a2

FW56824680-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Ariana 1a
15490,00 Lek 12392,00Lek

Ariana 1a

FW56824595-WHT

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Maxwell 24c
11490,00Lek

Maxwell 24c

FM56822667-MID

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Royal 9c
12490,00 Lek 9992,00Lek

Royal 9c

FM56822665-MID

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Massimo 1c
15490,00Lek

Massimo 1c

FM56822662-WHT

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Carlo 6c outdoor
15490,00 Lek 10843,00Lek

Carlo 6c outdoor

FM56822582-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Daniel 8a
12990,00Lek

Daniel 8a

FM56822581-BLK

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Jaz
12490,00Lek

Jaz

EN56820877-WHT

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Këpucë Layla 31d
12490,00 Lek 8743,00Lek

Layla 31d

FW56824544-MID

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Këpucë Skye
12990,00 Lek 9093,00Lek

Skye

FW56824100-WHT

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Këpucë Venus
12490,00Lek

Venus

FW56823682-WHT

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Shapka Mellie 13
3890,00Lek

Mellie 13

FW56822370-MID

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Këpucë Branson 16c
11990,00 Lek 3597,00Lek

Branson 16c

FM56822045-WHT

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Atlete Leon
12990,00 Lek 5196,00Lek

Leon

FM56821712-BLU

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Pupa Harlow
7490,00Lek

Harlow

FM56820597-MID

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy Hilfiger Këpucë Layla 31d
13490,00Lek

Layla 31d

FW56824544-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Këpucë Melis
18990,00 Lek 9495,00Lek

Melis

FW56824157-BLK

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Tommy hilfiger Atlete Sady
16990,00 Lek 6796,00Lek

Sady

FW56824130-BLK

Ulje -60%