Kerkim

Puma

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Puma

Që nga viti 1948, PUMA ka zhvilluar produkte profesionale inovative për sportistët më të mire dhe më të shpejtë në histori. Nga futbolli në golf, nga sporti motorik deri tek vrapim, ata ishin ata që vendosën rekorde botërore, fituan medalje dhe shkaktuan momente kaq të rëndësishme dhe të paharrueshme që ndryshuan gjithçka. Ata janë personalitete që i japin vlera markës. Ata na çojnë përpara.

Puma Atlete Carina L Snake Fs
8090,00Lek

Carina L Snake Fs

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete me qafe Skye Demi
8690,00Lek

Skye Demi

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete me qafe Carina Mid
8090,00Lek

Carina Mid

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete X-Ray² Square Snake Premium
9890,00Lek

X-Ray² Square Snake…

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete X-Ray Lite
7490,00Lek

X-Ray Lite

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Skye
6890,00Lek

Skye

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete me qafe Skye Demi
8690,00Lek

Skye Demi

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Skye
6890,00Lek

Skye

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Skye
7490,00Lek

Skye

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete me qafe Carina Mid
8090,00Lek

Carina Mid

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Carina Lift
8090,00Lek

Carina Lift

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Carina L
7490,00Lek

Carina L

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Carina L
7490,00Lek

Carina L

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Kepuce Suede Platform Bling Wns
15590,00 Lek 4677,00Lek

Suede Platform Bling…

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Vikky Stacked L
7490,00Lek

Vikky Stacked L

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Puma Atlete Vikky Stacked L
7490,00Lek

Vikky Stacked L

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 16 nga 16 produkte

X