Kerkim

Puma

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Puma

Që nga viti 1948, PUMA ka zhvilluar produkte profesionale inovative për sportistët më të mire dhe më të shpejtë në histori. Nga futbolli në golf, nga sporti motorik deri tek vrapim, ata ishin ata që vendosën rekorde botërore, fituan medalje dhe shkaktuan momente kaq të rëndësishme dhe të paharrueshme që ndryshuan gjithçka. Ata janë personalitete që i japin vlera markës. Ata na çojnë përpara.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete X Ray
8490,00 Lek 4245,00Lek

X Ray

372920-05

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Carina L
7490,00Lek

Carina L

370325-02

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Puma Vikky Stacked L
7490,00Lek

Puma Vikky Stacked…

369143-02

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Puma Turino Stacked Glitter
7490,00 Lek 4494,00Lek

Puma Turino Stacked…

371944-04

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Puma Turino Stacked Glitter
7490,00 Lek 5243,00Lek

Puma Turino Stacked…

371944-03

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Carina L
7490,00Lek

Carina L

370325-08

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Atlete Vikky platform
7490,00Lek

Vikky platform

369143-01

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Këpucë Vikky Stacked Sd
7990,00Lek

Vikky Stacked Sd

369144-01

Zgjidhni numrin e deshiruar

Puma Këpucë Suede Platform Bling Wns
15590,00 Lek 4677,00Lek

Suede Platform Bling…

366688-01

Ulje -70%