Kerkim

Pantofola D Oro

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Pantofola d Oro

Marka italiane, e cila filloi prodhimin e saj me kepuce futbolli te punuar me dore, sot permendet me modele te reja per ti veshur ne jeten e perditshme, per nje jetese moderne por pa harruar rrenjet e saj, origjinalitetin e saj. Materialet perfekte qe i bejne kepucet dhe punimet terheqese e bejne kete marke unike dhe autentike.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Imola Scudo
13790,00Lek

Imola Scudo

10193040-GRY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Napoli
12490,00Lek

Napoli

10193017-BRN

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Imola Canvas Uomo Low
12390,00 Lek 4956,00Lek

Imola Canvas Uomo…

10201042-nvy

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Imola Canvas Uomo Low
12390,00 Lek 4956,00Lek

Imola Canvas Uomo…

10201042-blk

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Umito Uomo Low
13690,00 Lek 5476,00Lek

Umito Uomo Low

10201032-wht

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Umito Uomo Low
13690,00 Lek 5476,00Lek

Umito Uomo Low

10201032-brn

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Roma Uomo Low
12390,00 Lek 4956,00Lek

Roma Uomo Low

10201027-nvy

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Roma Uomo Low
12390,00 Lek 4956,00Lek

Roma Uomo Low

10201027-brn

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Vasto
13790,00 Lek 5516,00Lek

Vasto

10193043-BRN

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Imola Scudo
13790,00 Lek 5516,00Lek

Imola Scudo

10193040-BRN

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Imola
13790,00 Lek 5516,00Lek

Imola

10193035-BRN

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pantofola d Oro Atlete Napoli
12490,00 Lek 4996,00Lek

Napoli

10193017-WHT

Ulje -60%