Kerkim

Palladium

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Palladium

Palladium u themelua në vitin 1920 si një prodhues i gomave për aeroplanët. Më 1947 lindi çizmja legjendare Pampa. Funksionaliteti, komoditeti dhe qëndrueshmëria e këtyre çizmeve dëshmuan të ishin aq të mira, saqë ato u miratuan nga Legjioni i Jashtëm Francez si pjesë e uniformës së tyre. Sot, duke kombinuar 60 vjet të origjinalitetit me prodhim modern dhe materiale me cilësi më të lartë, çizmet e Palladium bëhen aleati ideal i eksploruesit urban, qoftë ai për të eksploruar rrugët, qytetin apo botën.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pallabrouse
16990,00Lek

Pallabrouse

95140-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Baggy
16990,00Lek

Baggy

95120-BLM

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Pampa Sport Cuff Wpn
16890,00Lek

Pampa Sport Cuff Wpn

73234-BLKw

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Pampa Sport Cuff Wpn
16890,00Lek

Pampa Sport Cuff Wpn

73234-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Pampa Cuff WP Lux
19490,00Lek

Pampa Cuff WP Lux

73231-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Pampa sport
18990,00Lek

Pampa sport

72991-BBKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Çizme Pampa Hi
11690,00Lek

Pampa Hi

53476-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë PlboPranvere, Vere  SC
19490,00Lek

PlboPranvere, Vere…

05938-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë PallaboPranvere, Vere e Mid
16090,00Lek

PallaboPranvere, Vere…

05525-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pallabrouse
17990,00Lek

Pallabrouse

05139-BLR

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë PlboPranvere, Vere  of lea
14990,00Lek

PlboPranvere, Vere…

95941-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë PlboPranvere, Vere  of lea
14490,00Lek

PlboPranvere, Vere…

95527-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Plphoenix
9390,00Lek

Plphoenix

76461-BRNm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pampa Hi Z Wl
12490,00Lek

Pampa Hi Z Wl

95982-gry

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pampa Hi Z Wl
12490,00Lek

Pampa Hi Z Wl

95982-blk

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Spor Cuf Wpn
15990,00Lek

Spor Cuf Wpn

73234-gryw

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Spor Cuf Wpn
15990,00Lek

Spor Cuf Wpn

73234-grym

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Outsider
15990,00Lek

Outsider

76472-BRNm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Outsider
15990,00Lek

Outsider

76472-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pampa hi
14990,00Lek

Pampa hi

75750-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Spor cuf wpl
18490,00Lek

Spor cuf wpl

73231-BURm

Zgjidhni numrin e deshiruar

waterproof Palladium Këpucë Pampa Sport Cuff Wpn
15990,00Lek

Pampa Sport Cuff Wpn

73234-REDw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Këpucë Pallabrouse
12390,00 Lek 3717,00Lek

Pallabrouse

95141-BLK

Hot Price