Kerkim

Palladium

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Palladium

Palladium u themelua në vitin 1920 si një prodhues i gomave për aeroplanët. Më 1947 lindi çizmja legjendare Pampa. Funksionaliteti, komoditeti dhe qëndrueshmëria e këtyre çizmeve dëshmuan të ishin aq të mira, saqë ato u miratuan nga Legjioni i Jashtëm Francez si pjesë e uniformës së tyre. Sot, duke kombinuar 60 vjet të origjinalitetit me prodhim modern dhe materiale me cilësi më të lartë, çizmet e Palladium bëhen aleati ideal i eksploruesit urban, qoftë ai për të eksploruar rrugët, qytetin apo botën.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Outsider
15990,00 Lek 7995,00Lek Kunder Ujit

Outsider

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Sportcuff Outsider Ii Wp
15490,00 Lek 13941,00Lek

Sportcuff Outsider…

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Sportcuff Outsider Ii Wp
15490,00 Lek 13941,00Lek Kunder Ujit

Sportcuff Outsider…

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pallakix Hi Zip
15490,00 Lek 13941,00Lek

Pallakix Hi Zip

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi Z Wl
12490,00 Lek 7494,00Lek

Pampa Hi Z Wl

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Cuff Wp Lux
19490,00 Lek 7796,00Lek Kunder Ujit

Pampa Cuff Wp Lux

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Zip Lth Ess
14490,00 Lek 13041,00Lek

Pampa Zip Lth Ess

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi Z Wl
12490,00 Lek 7494,00Lek

Pampa Hi Z Wl

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Cuff Wp Lux
19490,00 Lek 9745,00Lek Kunder Ujit

Pampa Cuff Wp Lux

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport
18990,00 Lek 5697,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Ubn Zips Lth
14490,00 Lek 13041,00Lek

Pampa Ubn Zips Lth

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pallabosse Outzip Lth
14490,00 Lek 13041,00Lek

Pallabosse Outzip…

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pallabosse Tact Stl
14490,00 Lek 13041,00Lek

Pallabosse Tact Stl

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport Cuff Wpn
15490,00 Lek 12392,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport Cuff Wpn

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport Cuff Wpn
15490,00 Lek 13941,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport Cuff Wpn

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Spor Cuf Wpn
15990,00 Lek 7995,00Lek Kunder Ujit

Spor Cuf Wpn

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Spor Cuf Wpn
15490,00 Lek 12392,00Lek Kunder Ujit

Spor Cuf Wpn

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce Baggy
16990,00 Lek 8495,00Lek

Baggy

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Outsider
15990,00 Lek 7995,00Lek Kunder Ujit

Outsider

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi
14990,00 Lek 8994,00Lek

Pampa Hi

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Spor Cuf Wpl
18490,00 Lek 11094,00Lek Kunder Ujit

Spor Cuf Wpl

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport Cuff Wpn
15990,00 Lek 9594,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport Cuff Wpn

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport Cuff Wpn
15490,00 Lek 13941,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport Cuff Wpn

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Sport Cuff Wpn
15490,00 Lek 12392,00Lek Kunder Ujit

Pampa Sport Cuff Wpn

Ulje -20%

Shikuar 24 nga 24 produkte