Kerkim

New Balance

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

New Balance

New Balance është një prodhues amerikan i këpucëve me qendër në lagjen Brighton të Boston, Massachusetts, Shtetet e Bashkuara (SH.B.A.). Kompania është themeluar në vitin 1906 si "New Balance Arch Support Company" dhe është një nga prodhuesit kryesorë në botë për këpucë sportive.

New Balance Atlete WS237
9990,00 Lek 7992,00Lek

WS237

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete GR997
7490,00 Lek 5243,00Lek

GR997

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Ws237
9490,00 Lek 6643,00Lek

Ws237

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 3 nga 3 produkte

X