Kerkim

New Balance

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

New Balance

New Balance është një prodhues amerikan i këpucëve me qendër në lagjen Brighton të Boston, Massachusetts, Shtetet e Bashkuara (SH.B.A.). Kompania është themeluar në vitin 1906 si "New Balance Arch Support Company" dhe është një nga prodhuesit kryesorë në botë për këpucë sportive.

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 574
10490,00Lek

New Balance 574

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 410
8390,00Lek

New Balance 410

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 565
9990,00Lek

New Balance 565

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 574
6790,00Lek

New Balance 574

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 997
9990,00Lek

New Balance 997

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance Crg
10490,00Lek

New Balance Crg

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 574
10490,00Lek

New Balance 574

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 574
7290,00Lek

New Balance 574

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete New Balance 997
9990,00Lek

New Balance 997

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Ws515
8990,00 Lek 4495,00Lek

Ws515

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Ws515
8990,00 Lek 4495,00Lek

Ws515

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Gc574
7490,00 Lek 3745,00Lek

Gc574

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Gc574
7490,00 Lek 3745,00Lek

Gc574

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

New Balance Atlete Cw997
10790,00 Lek 6474,00Lek

Cw997

Ulje -40%