Kerkim

Napapijri

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Napapijri

Fjala Napapijri do të thotë Rrethi Arktik në gjuhën finlandeze. Stilisti italian u frymëzua nga studiues me emër të madh si Amundsen, Shackleton ose Scott për krijimin e markës “Napapijri”. Siç pritet nga një markë luksoze, materialet me cilësi të lartë, komoditeti dhe tendencat janë kryefjala e markës Napapijri. Këpucët Napapijri është zgjidhja perfekte për aventurierët të cilët kërkojnë nga këpucët e tyre të mos kufizohen gjatë një udhëtimi.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12390,00Lek

Virtus

virtus-grn

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Slate
14990,00Lek

Slate

slate-olb

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12390,00Lek

Virtus

VIRTUS-BLU

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Beaver
11990,00Lek

Beaver

beaver-tau

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Këpucë Jakob
15990,00Lek

Jakob

15831106-COG

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12290,00 Lek 7374,00Lek

Virtus

VIRTUS-DRE

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12290,00 Lek 7374,00Lek

Virtus

VIRTUS-DKG

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12290,00 Lek 7374,00Lek

Virtus

VIRTUS-BLG

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Shapka Cliff
11490,00 Lek 9192,00Lek

Cliff

CLIFF-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
7990,00 Lek 2397,00Lek

Astrid

14738781-WHT

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Ollie
10490,00 Lek 4196,00Lek

Ollie

OLLIE-BEI

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
9490,00 Lek 2847,00Lek

Astrid

16738581-PNK

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
9490,00 Lek 2847,00Lek

Astrid

16738581-BLU

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
8190,00 Lek 1638,00Lek

Astrid

14738781-NVY

Hot Price