Kerkim

Napapijri

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Napapijri

Fjala Napapijri do të thotë Rrethi Arktik në gjuhën finlandeze. Stilisti italian u frymëzua nga studiues me emër të madh si Amundsen, Shackleton ose Scott për krijimin e markës “Napapijri”. Siç pritet nga një markë luksoze, materialet me cilësi të lartë, komoditeti dhe tendencat janë kryefjala e markës Napapijri. Këpucët Napapijri është zgjidhja perfekte për aventurierët të cilët kërkojnë nga këpucët e tyre të mos kufizohen gjatë një udhëtimi.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12390,00Lek

Virtus

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Slate
14990,00Lek

Slate

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12390,00Lek

Virtus

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Beaver
11990,00Lek

Beaver

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Kepuce me qafe Jakob
17490,00Lek

Jakob

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Këpucë Jakob
13390,00Lek

Jakob

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Këpucë Jakob
15990,00Lek

Jakob

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12290,00 Lek 7374,00Lek

Virtus

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Virtus
12290,00 Lek 7374,00Lek

Virtus

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
7990,00 Lek 2397,00Lek

Astrid

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Ollie
10490,00 Lek 4196,00Lek

Ollie

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
9490,00 Lek 2847,00Lek

Astrid

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
9490,00 Lek 2847,00Lek

Astrid

Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Astrid
8190,00 Lek 1638,00Lek

Astrid

Hot Price

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Atlete Rover
13990,00 Lek 3990,00Lek

Rover

Hot Price