Kerkim

Lauren

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Lauren

Me një dizajn të jashtëzakonshëm, deri tek stili i kombinuar midis elegances dhe modernes, Lauren mban një stil të trashëguar elegant, femëror dhe gjithmonë me prurje të reja sezonale. Këpucët dhe sandalet e përshtatura bukur, përcaktojnë një veshje ditore komode, ndërsa takat dhe çizmet femërore të larta krijojnë një stil të kujdesshëm gjatë ditës deri në darkë. Lauren përkthen luksin e sofistikuar të veshjes së femrave Ralph Lauren në veshjet e arritshme për çdo rast.

Ngjyra

Lauren Atlete Janson Ii
10990,00Lek

Janson Ii

Zgjidhni numrin e deshiruar

Lauren Atlete Angeline Ii
16190,00Lek

Angeline Ii

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Lauren Atlete Janson Ii
10990,00 Lek 8792,00Lek

Janson Ii

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Lauren Sandale Makayla
10490,00 Lek 5245,00Lek

Makayla

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Lauren Shapka Raia
5490,00 Lek 2745,00Lek

Raia

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 5 nga 5 produkte

X