Kerkim

La Strada

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

La Strada

Marka La Strada e ka origjinën në Hollandë dhe është një nga markat kryesore në prodhimin evropian të këpucëve dhe tregtisë se tyre. Që nga fillimi i vitit 1979, La Strada është duke punuar në krijimin e koleksioneve të këpucëve të grave me performancë të shkëlqyer dhe sipas modës se re. Duke marrë parasysh tërheqjen ndaj takave të larta për një natë jashtë apo këpucëve elegante të punës, La Strada ofron një koleksion të madh të modeleve moderne për gratë ne modë. Modelet La Strada janë aksesori i përsosur për këdo që kërkon këpucë moderne me stil dhe me një çmim të përballueshëm.

La Strada Atlete Poppy
7490,00 Lek 4494,00Lek

Poppy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

La Strada Atlete Tracy
7490,00 Lek 4494,00Lek

Tracy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Lily
7490,00 Lek 5243,00Lek

Lily

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Isla
7490,00 Lek 4494,00Lek

Isla

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1904003
7990,00 Lek 3995,00Lek

1904003

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

La Strada Atlete Tracy
7490,00 Lek 4494,00Lek

Tracy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Sophie
7490,00 Lek 5243,00Lek

Sophie

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Amelia
7490,00 Lek 5243,00Lek

Amelia

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1802649
7490,00 Lek 5243,00Lek

1802649

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete me qafe 1904967Sx
9490,00 Lek 5694,00Lek

1904967Sx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 10 nga 10 produkte

X