Kerkim

Kickers

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Kickers

Kickers ka pasur nje zvhillim marramendes qe nga fillimi i tij, viti 1970. Kickers u pranua si shprehje e origjinalitetit dhe lirise si kepuce te krijuara per tu veshur me xhinse, dhe marken te stampuar ne lekure. Gjate gjithe historise, kepucet Kickers kane qene te preferuarat e VIP-ave, veshur nga Roger Daltrey (The Who's) ne vitet '70, ne vitet '80 ishte marka e preferuara ne boten e futbollit, vitet '90 (Pulp) e shume te tjere.Me Kickers, mundesite jane te pafundme!

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Atlete Koolflex
10990,00Lek

Koolflex

KOOLFLEX-NVY

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Maldan
9790,00Lek

Maldan

MALDAN-NVR

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Maldan
9790,00Lek

Maldan

MALDAN-BEI

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Sandale Summerkro
4590,00 Lek 3672,00Lek

Summerkro

SUMMERKRO-WHTb

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Sandale Summerkro
4590,00 Lek 3213,00Lek

Summerkro

SUMMERKRO-ROSk

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Sandale Summerkro
4590,00 Lek 3672,00Lek

Summerkro

SUMMERKRO-ROSb

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Summeriza
4590,00 Lek 2295,00Lek

Summeriza

SUMMERIZA-WHTks

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Summeriza
4590,00 Lek 2754,00Lek

Summeriza

SUMMERIZA-WHTk

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Summeriza
4590,00 Lek 2754,00Lek

Summeriza

SUMMERIZA-WHTj

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Swidira
12990,00 Lek 9093,00Lek

Swidira

SWIDIRA-NVY

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Zamira
12990,00 Lek 10392,00Lek

Zamira

SWIDIRA-BEI

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Atlete Atlante
9290,00 Lek 5574,00Lek

Atlante

ATLANTE-NVY

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Kickers
8490,00 Lek 4245,00Lek

Kickers

SPACIES-DBR

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Eldan
11690,00 Lek 4676,00Lek

Eldan

ELDAN-NVY

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Sandale Kickers
6490,00 Lek 2596,00Lek

Kickers

DIBA-BLK

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Këpucë Kickers
15490,00 Lek 6196,00Lek

Kickers

BACKUS-DNY

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Atlete Kickers
7190,00 Lek 2876,00Lek

Kickers

ARMILLE-WHT

Ulje -60%