Kerkim

Kander

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Kander

Marka Kander eshte nje perfaqesues i shkelqyeshem i papershkueshmerise nga uji i cili eshte ne gjendje te perballoje shiun, deboren, balten, rreshqitjen apo terrenin e thate. Dizajni unik dhe detajet e menduara me kujdes te koleksionit e vendosin marken Kander ne linjen e kepuceve moderne, ne te cilat aktivitetet ditore nuk mungojne.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kander Atlete me qafe Fuji Gs
5690,00 Lek 3414,00Lek Kunder Ujit

Fuji Gs

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kander Atlete me qafe Makalu Gs
6890,00 Lek 4134,00Lek Kunder Ujit

Makalu Gs

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kander Atlete me qafe Fuji Ps
6890,00 Lek 4134,00Lek Kunder Ujit

Fuji Ps

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kander Çizme Pablo
7490,00 Lek 4494,00Lek Kunder Ujit

Pablo

Ulje -40%