Kerkim

Jack And Jones

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Jack And Jones

JACK & JONES eshte nje marke e kompanise se suksesshme daneze "Bestseller", e cila u bë e famshme per prodhimin e xhinse, dhe me vone zgjeroi gamen e saj ne prodhimin e kepuceve. Koleksionet e tyre nuk mbeshteten vetem ne trendet aktuale, por marrin parasysh qe dhe te jene ne gjendje te qendrojne ne perputhje me parimet e tyre te modes si dhe ne te njejten kohe te terheqin vemendjen e te rinjve qe duan stilin e rruges urbane.

 

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwcaras Combo
9990,00Lek

Jfwcaras Combo

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Jack And Jones Atlete Jfwcaras Combo
6990,00Lek

Jfwcaras Combo

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Atlete Jfwgolding Hike Sneaker
7990,00Lek

Jfwgolding Hike Sneaker

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Jack And Jones Atlete Jfwcaras Combo
6990,00Lek

Jfwcaras Combo

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwargo Leather Chelsea Ln
12490,00Lek

Jfwargo Leather Chelsea…

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwargo Leather Chelsea Ln
12490,00Lek

Jfwargo Leather Chelsea…

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Atlete Jfwlyle Pu
7490,00Lek

Jfwlyle Pu

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwrussel Mid Leather Cognac
10490,00Lek

Jfwrussel Mid Leather…

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwrussel Mid
10490,00Lek

Jfwrussel Mid

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Kepuce me qafe Jfwstoke Leather Boot
11490,00Lek

Jfwstoke Leather Boot

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Atlete Jfwmorden
6990,00 Lek 4893,00Lek

Jfwmorden

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Jack And Jones Këpucë Jfw Espadrille
3490,00 Lek 1396,00Lek

Jfw Espadrille

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 12 nga 12 produkte

X