Kerkim

Helly Hansen

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Helly Hansen

Themeluesi i kompanisë është Helly Juell Hansen. Në 1877 ata filluan të bëjnë veshje për tu mbrojtur nga moti i ashpër i detit.Një vit më vonë, ai arriti të vazhdojë punën e tij me Grand Prix të ekspozitës në Paris. Prodhimi i veshjeve dhe i këpucëve në treg filloi në 1990. Për shkak të qëndrueshmërisë së tyre, ato janë një markë shumë e njohur dhe rezistente për të gjithë.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Tsuga
14990,00 Lek 8994,00Lek

Tsuga

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Calgary
13690,00 Lek 8214,00Lek

Calgary

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Woodlands
15590,00 Lek 9354,00Lek Kunder Ujit

Woodlands

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Woodlands
15590,00 Lek 9354,00Lek Kunder Ujit

Woodlands

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly hansen Kepuce me qafe Gerton
14990,00 Lek 8994,00Lek Kunder Ujit

Gerton

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Flux Four
14990,00 Lek 8994,00Lek

Flux Four

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Tsuga
14990,00 Lek 8994,00Lek Kunder Ujit

Tsuga

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly Hansen Kepuce me qafe Koppervik
16190,00 Lek 9714,00Lek

Koppervik

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Helly hansen Kepuce me qafe Koppervik
16190,00 Lek 9714,00Lek

Koppervik

Ulje -40%