Kerkim

Guess

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Guess

Këpucët Gant ndjekin modën autentike amerikane, por përsëri përfaqëson veshje të përditëshme të një cilësie të lartë me një frymë pak evropiane! Gant është një prekje e një prezantimi të mirë, dhe tani ju mund ta provoni këtë përmes markës amerikane! Gant nuk është vetëm një markë, por një mënyrë jetese.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Dafnee
17490,00Lek

Dafnee

FL7DFE-blk

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Kepuce me qafe Beckly
16490,00Lek

Beckly

FL7BEY-blk

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Baritt
12490,00Lek

Baritt

FL7BRT-blk

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Dealy
15490,00Lek

Dealy

FL5DLY-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Sandale Jaxx
9490,00 Lek 6643,00Lek

Jaxx

FL6JAX-GLD

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Sandale Jaxx
9490,00 Lek 7592,00Lek

Jaxx

FL6JAX-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Brigs
10990,00 Lek 6594,00Lek

Brigs

FL6BRS-WHT

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Brigs
10990,00 Lek 5495,00Lek

Brigs

FL6BRS-GLD

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Brigs
10990,00 Lek 5495,00Lek

Brigs

FL6BRS-BLK

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Neeka
15490,00 Lek 9294,00Lek

Neeka

FL6NEA-WHT

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Marlyn4
16690,00 Lek 11683,00Lek

Marlyn4

FL5MYN-WHT

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Marlyn4
16690,00 Lek 13352,00Lek

Marlyn4

FL5MYN-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Guess Atlete Gransin2
10990,00 Lek 6594,00Lek

Gransin2

FL5GR2-WHT

Ulje -40%