Kerkim

Fila

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

FIla

Marka Fila u themelua në vitin 1911 në Itali dhe aktualisht është e pranishme në mbi 70 vende të botës. Kjo markë me origjinë italiane, me logon e saj të veçantë me trekëndësh, është e veshur nga të gjithë, qe nga fëmijët deri tek me të famshmit. Vitet e fundit, Fila ka mbizotëruar në skenën e modës me atletet e saj dalluese "chunky", të cilat janë një nga tendencat kryesore këtë sezon.
Fila është e orientuar drejt gjeneratave të reja dhe vazhdimisht po sjell gjera te reja në produktet e saj.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor N Low
13690,00 Lek 9583,00Lek

Disruptor N Low

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor F Low
13690,00 Lek 9583,00Lek

Disruptor F Low

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12390,00 Lek 8673,00Lek

Disruptor Low

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12490,00 Lek 8743,00Lek

Disruptor Low

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete D - Formation
13490,00 Lek 9443,00Lek

D - Formation

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Logo Low
13490,00 Lek 9443,00Lek

Disruptor Logo Low

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12390,00 Lek 8673,00Lek

Disruptor Low

Ulje -30%