Kerkim

Fila

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

FIla

Marka Fila u themelua në vitin 1911 në Itali dhe aktualisht është e pranishme në mbi 70 vende të botës. Kjo markë me origjinë italiane, me logon e saj të veçantë me trekëndësh, është e veshur nga të gjithë, qe nga fëmijët deri tek me të famshmit. Vitet e fundit, Fila ka mbizotëruar në skenën e modës me atletet e saj dalluese "chunky", të cilat janë një nga tendencat kryesore këtë sezon.
Fila është e orientuar drejt gjeneratave të reja dhe vazhdimisht po sjell gjera te reja në produktet e saj.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete D - Formation
13490,00 Lek 6745,00Lek

D - Formation

1010856-60q

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete D - Formation
13490,00 Lek 8094,00Lek

D - Formation

1010856-92n

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Logo Low
13490,00 Lek 12141,00Lek

Disruptor Logo Low

1010748-92u

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12390,00 Lek 11151,00Lek

Disruptor Low

1010302-71y

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12390,00 Lek 9912,00Lek

Disruptor Low

1010302-25y

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
12390,00Lek

Disruptor Low

1010302-1fg

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Fx100 Low
9990,00 Lek 4995,00Lek

Fx100 Low

1010300-1fg

Ulje -50%