Kerkim

Dr Martens

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Dr Martens

Në zemër të Dr. Martens është e vetmja AirWair - e paraqitur në modelin e parë të çizmeve të cilat u prodhuan për here të parë më 1 Prill 1960 dhe që përdoret akoma sot. Dr. Martens janë veshur nga punëtorë, për të cilët ata ishin projektuar, por edhe nga rebelë, jo-konformistë dhe individë me mendim të lirë për më shumë se pesë dekada. Një dizajn klasik, çizmet fillimisht u miratuan nga koka e lëkurës dhe më pas nga një radhitje e nën-kulturave të tjera si një ikonë e vetë-shprehjes personale dhe individualitetit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
21290,00Lek

Dr. Martens 1460 -…

10072410-NVYm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
21990,00Lek

Dr. Martens 1460 -…

10072004-BLKm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 8 Eye Boot
18690,00Lek

Dr. Martens 8 Eye…

11821011-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 Glitter Y
13490,00Lek

1460 Glitter Y

25097993-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë Backline Mid
16990,00Lek

Backline Mid

24574201-DBRM

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë Backline Mid
16990,00Lek

Backline Mid

24574001-blkm

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 Serena J
14190,00Lek

1460 Serena J

24081001-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 J
13490,00Lek

1460 J

21975600-RED

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 W
22690,00Lek

1460 W

11821600-redw

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë 1460 Finda Ii
24690,00Lek

1460 Finda Ii

24067001-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 Arcadia 8 Eye Boot
23290,00Lek

Dr. Martens 1460 Arcadia…

13661601-RED