Kerkim

Dr Martens

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Dr Martens

Në zemër të Dr. Martens është e vetmja AirWair - e paraqitur në modelin e parë të çizmeve të cilat u prodhuan për here të parë më 1 Prill 1960 dhe që përdoret akoma sot. Dr. Martens janë veshur nga punëtorë, për të cilët ata ishin projektuar, por edhe nga rebelë, jo-konformistë dhe individë me mendim të lirë për më shumë se pesë dekada. Një dizajn klasik, çizmet fillimisht u miratuan nga koka e lëkurës dhe më pas nga një radhitje e nën-kulturave të tjera si një ikonë e vetë-shprehjes personale dhe individualitetit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 Glitter Y
13490,00 Lek 9443,00Lek

1460 Glitter Y

25097993-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë Backline Mid
16990,00 Lek 11893,00Lek

Backline Mid

24574201-DBRM

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë Backline Mid
16990,00 Lek 11893,00Lek

Backline Mid

24574001-blkm

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 Serena J
14190,00 Lek 9933,00Lek

1460 Serena J

24081001-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 J
13490,00 Lek 9443,00Lek

1460 J

21975600-RED

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë Delaney - Youth Lace Boot
13490,00 Lek 9443,00Lek

Delaney - Youth Lace…

21975001-BLK

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Këpucë 1460 W
22690,00 Lek 15883,00Lek

1460 W

11821600-redw

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë 1460 Finda Ii
24690,00 Lek 14814,00Lek

1460 Finda Ii

24067001-BLK

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 2976 ys
23350,00 Lek 14010,00Lek

Dr. Martens 2976 ys

22227001-BLKm

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 Arcadia 8 Eye Boot
23290,00 Lek 13974,00Lek

Dr. Martens 1460 Arcadia…

13661601-RED

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 8 Eye Boot
18690,00 Lek 14952,00Lek

Dr. Martens 8 Eye…

11821011-BLK

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
21290,00 Lek 17032,00Lek

Dr. Martens 1460 -…

10072410-NVYm

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Këpucë Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
21990,00 Lek 15393,00Lek

Dr. Martens 1460 -…

10072004-BLKm

Ulje -30%