Kerkim

Converse

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Converse

Marka Converse është më shumë se një këpucë. Converse është një histori e legjendave, heronjve dhe inovatorëve që janë të lidhur nga dashuria për këtë sport. Marka u themelua nga Marquis M. në 1908, si një markë e vërtetë amerikane e këpucëve sportive që përfaqëson qindra vjet histori autentike sportive dhe risi këpucë sportive.

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
8690,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
11090,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
11090,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Pro Blaze Plus
7190,00 Lek 5033,00Lek

Pro Blaze Plus

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
8690,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
11690,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
11090,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
11090,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Chuck Taylor All Star EVA Lift
6190,00Lek

Chuck Taylor All Star…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Star Replay Platform
6790,00Lek

Star Replay Platform

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Chuck Taylor All Star
7990,00Lek

Chuck Taylor All Star

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Chuck Taylor All Star
8690,00Lek

Chuck Taylor All Star

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Ct As Boot
8490,00Lek

Ct As Boot

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Ct As Madison
8490,00Lek

Ct As Madison

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Ct Boot Nubuck
16090,00 Lek 11263,00Lek

Ct Boot Nubuck

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete me qafe Ct As High Street
11390,00 Lek 7973,00Lek

Ct As High Street

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Ct As Core
7990,00Lek

Ct As Core

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Ct As Core
7990,00Lek

Ct As Core

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Converse
7990,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Converse
7990,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Ct As Core
7990,00Lek

Ct As Core

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Kepuce Converse
8690,00 Lek 6083,00Lek

Converse

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Kepuce Converse
8690,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Kepuce Converse
8690,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Ct As Core Ox
7990,00Lek

Ct As Core Ox

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Ct As Core Ox
7990,00Lek

Ct As Core Ox

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Kepuce As Core Co
8690,00Lek

As Core Co

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Converse
7990,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Atlete Converse
7990,00Lek

Converse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Converse Kepuce As Core Co
8690,00Lek

As Core Co

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Ct As Core
7990,00Lek

Ct As Core

Zgjidhni numrin e deshiruar

Converse Atlete Ct As Core
7990,00Lek

Ct As Core

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 32 nga 32 produkte

X