Kerkim

Columbia

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Columbia

Columbia kompania e veshjeve sportive eshte nje kompani Amerikane e cila prodhon dhe shperndan veshje dhe kepuce sportive. Kolumbia eshte nje marke qe uthemelua ne 1939 dhe u perkushtohet njerezve pasionante qe e duan natyren. Ne perpjekje te vazhdueshme per ti bere shitjet e saj me pak te varura nga moti i ftohte. Columbia punon çdo dite per te zhvilluar gamen e produkteve te saj ne menyre qe produktet e saj te jene praktike gjate gjithe vitit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Çizme Minx Shorty
14990,00 Lek 8994,00Lek Kunder Ujit

Minx Shorty

Ulje -40%