Kerkim

Champion

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Champion

Champion, një markë e njohur Amerikane e themeluar në vitin 1919. Eshtë një markë premierë e rrënjosur në dizajnin e saj origjinal. Në thelb të saj, Champion është një risi, dhe modeli origjinal është i ndërtuar me performancë të shkëlqyeshme dhe detaje të freskëta, duke e bërë markën një ikonë të stilit sportiv. Duke mbajtur vlerat që sjell kjo markë ne vetvete, ajo po rigjeneron dhe po inovon vazhdimisht në produktet e saj, gjë që e bën atë unike në treg.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Solaris
7190,00Lek

Solaris

S21532-KK001

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Galactic
6790,00Lek

Galactic

S10940-ES002

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Filisa Td
3690,00Lek

Filisa Td

S32087-ES010

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deuxa Ps
3990,00Lek

Deuxa Ps

S32075-PS013

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Duck Td
3490,00Lek

Duck Td

S32063-BS501

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux Ps
3990,00Lek

Deux Ps

S32061-BS501

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Griff
7490,00Lek

Griff

S21541-KK001

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Solaris
7190,00Lek

Solaris

S21532-ES508

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux
4990,00Lek

Deux

S21382-KK002

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux
4990,00Lek

Deux

S21382-ES007

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux
4990,00Lek

Deux

S21382-BS501

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Lena
6190,00Lek

Lena

S11104-KK001

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Belatrics
6790,00Lek

Belatrics

S11099-VS022

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Belatrics
6790,00Lek

Belatrics

S11099-PS013

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux W
4990,00Lek

Deux W

S10932-KK001

Koleksioni i Ri