Kerkim

Champion

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Champion

Champion, një markë e njohur Amerikane e themeluar në vitin 1919. Eshtë një markë premierë e rrënjosur në dizajnin e saj origjinal. Në thelb të saj, Champion është një risi, dhe modeli origjinal është i ndërtuar me performancë të shkëlqyeshme dhe detaje të freskëta, duke e bërë markën një ikonë të stilit sportiv. Duke mbajtur vlerat që sjell kjo markë ne vetvete, ajo po rigjeneron dhe po inovon vazhdimisht në produktet e saj, gjë që e bën atë unike në treg.

Champion Atlete Deux td
3990,00 Lek 2793,00Lek

Deux td

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux ps
4490,00 Lek 3143,00Lek

Deux ps

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux td
3990,00 Lek 2793,00Lek

Deux td

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Elliot
6990,00 Lek 4194,00Lek

Elliot

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Jacob
5990,00 Lek 4193,00Lek

Jacob

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Nora
4990,00 Lek 2994,00Lek

Nora

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Hannah
6190,00 Lek 3714,00Lek

Hannah

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete New belatrics
6890,00 Lek 4823,00Lek

New belatrics

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete New belatrics
6890,00 Lek 4134,00Lek

New belatrics

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux
4990,00 Lek 3493,00Lek

Deux

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Champion Atlete Deux W
4990,00 Lek 3493,00Lek

Deux W

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 11 nga 11 produkte

X