Kerkim

Cartago

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Cartago

Cartago eshte nje marke nga familja Grendene qe ka origjinen nga linja klasike e markes Rider si nje marke e veçante me historine e saj te modes. Ajo ka per qellim meshkujt moderne qe kane besim ne veten e tyre dhe zgjedhjet e tyre, ata qe jetojne jeten e tyre pa presion dhe me kenaqesi ne çdo kohe. Cartago - per ata qe dine çfare duan.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Dunas Vi Thong
3690,00 Lek 2583,00Lek

Dunas Vi Thong

82614-23250

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Siena Thong
2990,00 Lek 2392,00Lek

Siena Thong

11081-20138

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Siena Thong
2990,00 Lek 2093,00Lek

Siena Thong

11081-21181

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Dunas VI
3690,00 Lek 2952,00Lek

Dunas VI

82614-21929

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Dunas VI
3790,00 Lek 2653,00Lek

Dunas VI

82614-21729

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Santorini
5290,00 Lek 3703,00Lek

Santorini

11247-21559

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Malta
4490,00 Lek 3143,00Lek

Malta

11129-22213

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Malta
4490,00 Lek 3143,00Lek

Malta

11129-20116

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Siena
3190,00 Lek 2233,00Lek

Siena

11081-21188

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Maiorca
3390,00 Lek 2373,00Lek

Maiorca

11022-24512

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Dunas VI
3790,00 Lek 2653,00Lek

Dunas VI

82614-21869

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Santorini
5290,00 Lek 3703,00Lek

Santorini

11247-20236

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Siena
3390,00 Lek 1017,00Lek

Siena

11081-24068

Last pair -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Siena
3190,00 Lek 2233,00Lek

Siena

11081-21818

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Maiorca
3390,00 Lek 2373,00Lek

Maiorca

11022-02258

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Maiorca
3490,00 Lek 1745,00Lek

Maiorca

11022-24038

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cartago Shapka Malta
4890,00 Lek 2445,00Lek

Malta

10937-22210

Ulje -50%