Kerkim

Calvin Klein Jeans

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Calvin Klein Jeans

Këpucët tuaja do ta jenë nje shtesë unike e veshjes suaj si dhe gjithashtu nje shtese e paharrueshme për aksesorët tuaj në pamjen tuaj të përditshme. Këpucët prej lëkure janë bërë nga materialet më të mira, kështu që mund të jeni i sigurtë dhe do të ndiheni rehat duke i veshur ato, ndërsa janë të dizenjuara për rehati dhe stil.

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Stefan 3A
15490,00Lek

Stefan 3A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Solona 2a
12990,00 Lek 9093,00Lek

Solona 2a

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Zesley
11190,00 Lek 7833,00Lek

Zesley

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Solona 3A
12990,00Lek

Solona 3A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Solona 3A
12990,00Lek

Solona 3A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Bernice 2C
18990,00Lek

Bernice 2C

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Barbara 2A
21990,00Lek

Barbara 2A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Jenna 2A
13990,00Lek

Jenna 2A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Jensen 3c
13990,00Lek

Jensen 3c

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Bjorn 4B
18990,00Lek

Bjorn 4B

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Bjorn 3C
18990,00Lek

Bjorn 3C

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Bjorn 3C
18990,00Lek

Bjorn 3C

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Bjorn 4A
18990,00Lek

Bjorn 4A

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Juliana 1c
16490,00Lek

Juliana 1c

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Serafina 1a
16490,00Lek

Serafina 1a

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Jenna 1d
11490,00Lek

Jenna 1d

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Shivary 2a2
12990,00Lek

Shivary 2a2

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Solona 2m
12990,00Lek

Solona 2m

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Ron 1c
12990,00Lek

Ron 1c

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Seamus 1a
16490,00Lek

Seamus 1a

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sawyer 1a
12990,00Lek

Sawyer 1a

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sawyer 1a
12990,00Lek

Sawyer 1a

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sawyer 3c
11490,00Lek

Sawyer 3c

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Violet 1a
12990,00Lek

Violet 1a

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Serina
19490,00 Lek 13643,00Lek

Serina

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Shuana
19490,00 Lek 13643,00Lek

Shuana

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Kepuce me qafe Stefania
18190,00 Lek 12733,00Lek

Stefania

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 27 nga 27 produkte

X