Kerkim

Calvin Klein Jeans

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Calvin Klein Jeans

Këpucët tuaja do ta jenë nje shtesë unike e veshjes suaj si dhe gjithashtu nje shtese e paharrueshme për aksesorët tuaj në pamjen tuaj të përditshme. Këpucët prej lëkure janë bërë nga materialet më të mira, kështu që mund të jeni i sigurtë dhe do të ndiheni rehat duke i veshur ato, ndërsa janë të dizenjuara për rehati dhe stil.

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Këpucë Emma
7490,00 Lek 5992,00Lek

Emma

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Stormy
12490,00 Lek 8743,00Lek

Stormy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Shapka Fleur
4990,00Lek

Fleur

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Këpucë Ezram
7490,00 Lek 5992,00Lek

Ezram

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Shapka Felix
4990,00 Lek 4491,00Lek

Felix

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Shapka Fanny
4990,00 Lek 3992,00Lek

Fanny

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Këpucë Emma
7490,00 Lek 5992,00Lek

Emma

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Shapka Florice
5590,00 Lek 3913,00Lek

Florice

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Shapka Flor
3790,00 Lek 3032,00Lek

Flor

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Shapka Flor
3790,00 Lek 3032,00Lek

Flor

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Shapka Frederick
3790,00Lek

Frederick

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sextus
12490,00Lek

Sextus

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Këpucë Elsa
8690,00 Lek 6952,00Lek

Elsa

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Këpucë Elsa
8690,00 Lek 6952,00Lek

Elsa

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Këpucë Elise
6190,00 Lek 4952,00Lek

Elise

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Scooter
11190,00 Lek 7833,00Lek

Scooter

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Këpucë Emanuel
6190,00 Lek 4952,00Lek

Emanuel

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sunny
12490,00 Lek 8743,00Lek

Sunny

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sarinas
14990,00 Lek 10493,00Lek

Sarinas

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sloane
12490,00 Lek 9992,00Lek

Sloane

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Shivary
9990,00 Lek 8991,00Lek

Shivary

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Shivary
9990,00 Lek 7992,00Lek

Shivary

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sephore
16190,00 Lek 11333,00Lek

Sephore

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Silver
11190,00 Lek 7833,00Lek

Silver

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Silver
11190,00 Lek 8952,00Lek

Silver

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Sandra
9990,00 Lek 6993,00Lek

Sandra

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Stephan
11190,00 Lek 7833,00Lek

Stephan

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Sandale Senia
12490,00 Lek 7494,00Lek

Senia

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Sandale Saddy
12490,00 Lek 7494,00Lek

Saddy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Stannis
9990,00 Lek 8991,00Lek

Stannis

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Stannis
9990,00 Lek 8991,00Lek

Stannis

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Zesley
11190,00 Lek 8952,00Lek

Zesley

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Zesley
11190,00 Lek 7833,00Lek

Zesley

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Suri
11190,00 Lek 7833,00Lek

Suri

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Reika
12490,00 Lek 8743,00Lek

Reika

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Zolah
14990,00 Lek 7495,00Lek

Zolah

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Zolah
12390,00 Lek 6195,00Lek

Zolah

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Jeans Atlete Zolah
12390,00 Lek 6195,00Lek

Zolah

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete Jemmy
22490,00 Lek 8996,00Lek

Jemmy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Jeans Atlete me qafe Zazah
13690,00 Lek 4107,00Lek

Zazah

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 40 nga 40 produkte

X