Kerkim

Calvin Klein Black Label

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Calvin Klein

Këpucët Calvin Klein do të jenë një detaj unik i veshjes suaj si dhe një kombinim i duhur për aksesorët tuaj në pamjen tuaj të përditshme. Këpucët prej lëkure janë bërë nga materialet më të mira, gjë për të cilën do të jeni të sigurtë dhe do të ndiheni komodë duke i veshur ato çdo ditë dhe me çdo lloj veshje.

Calvin Klein Black Label Atlete Violet 1e
11490,00Lek

Violet 1e

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete me qafe Violet 2a
13990,00Lek

Violet 2a

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete Violet 1a
12990,00Lek

Violet 1a

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete me qafe Violet 4a
15490,00Lek

Violet 4a

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Black Label Atlete Violet 3a
13990,00Lek

Violet 3a

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Calvin Klein Black Label Atlete Violet 3a
13990,00Lek

Violet 3a

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete Cole m 3a2
17990,00Lek

Cole m 3a2

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete Jamella
14990,00 Lek 11992,00Lek

Jamella

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Kepuce me qafe Franca
25990,00Lek

Franca

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 9 nga 9 produkte

X