Kerkim

Bullboxer

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Bullboxer

Marka BULLBOXER e ka origjinën ne Hollande dhe perfshin një gamë te gjerë te produkteve të modës së lartë , duke synuar një grup të madh të modeleve te moshes midis 15 dhe 35 vjeç. Një markë për të rinjtë si dhe për të gjithë ata që nuk kanë frikë të eksplorojne. Këpucët e kësaj marke ju japin një ndjenjë komoditeti dhe shkëlqimi që do ju bëjnë të qëndroni në këmbë me ore te gjata dhe për këtë arsye ju bëjnë qe ju të dukeni edhe më të sigurt. Një nga lidhjet më të rëndësishme të Bullboxerit është një ekip projektimi që vazhdimisht analizon tendencat dhe tregjet dhe i përkthen ato përmes modelev në koleksionet e reja.

Ngjyra

Bullboxer Këpucë Blake
6490,00Lek

Blake

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Kepuce me qafe Nathan
7490,00Lek

Nathan

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Bonnie
13690,00Lek

Bonnie

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Këpucë Blake
6490,00Lek

Blake

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Kepuce me qafe Nathan
7490,00Lek

Nathan

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Adele
13690,00Lek

Adele

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Debra
9990,00 Lek 5994,00Lek

Debra

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Mark
9990,00 Lek 6993,00Lek

Mark

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Debra
9990,00 Lek 5994,00Lek

Debra

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Alex
9290,00 Lek 6503,00Lek

Alex

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Brown
11190,00Lek

Daniel Brown

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Black
11190,00Lek

Daniel Black

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Chantal
12490,00Lek

Chantal

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Aurore
11190,00Lek

Aurore

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Kelly
8690,00Lek

Kelly

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 15 nga 15 produkte

X