Kerkim

Buffalo

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Buffalo

Buffalo është një markë gjermane e krijuar në 1979. Qe nga dalja e saj ne treg Buffalo po rrit njohjen e saj, veçanërisht në Evropë, me popullaritetin e këpucëve te platformave qe nga mesi i viteve 1990 deri në fillim të viteve 2000. Që atëherë BUFFALO është bërë një nga markat më të famshme në tregun Evropian, Qëllimi i kësaj marke është kombinimi i produkteve me cilësi më të lartë dhe dizajnit me te mire.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Chai
12390,00Lek

Chai

1630190-BLK

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Crevis P1
12390,00Lek

Crevis P1

1630292-blk

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Crevis P1
12390,00Lek

Crevis P1

1630269-wht

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Cld Chai
12390,00Lek

Cld Chai

1630241-mul

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Fierce P1
12390,00Lek

Fierce P1

1630268-blk

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Cld Corin
12390,00Lek

Cld Corin

1630226-sil

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Cld Chai
12390,00Lek

Cld Chai

1630195-wht

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Corin
12390,00Lek

Corin

1630121-WHT