Kerkim

Buffalo

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Buffalo

Buffalo është një markë gjermane e krijuar në 1979. Qe nga dalja e saj ne treg Buffalo po rrit njohjen e saj, veçanërisht në Evropë, me popullaritetin e këpucëve te platformave qe nga mesi i viteve 1990 deri në fillim të viteve 2000. Që atëherë BUFFALO është bërë një nga markat më të famshme në tregun Evropian, Qëllimi i kësaj marke është kombinimi i produkteve me cilësi më të lartë dhe dizajnit me te mire.

Buffalo Atlete Flat Cpx
11190,00 Lek 6714,00Lek

Flat Cpx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Crevis P1
12390,00 Lek 3717,00Lek

Crevis P1

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Buffalo Atlete Cld Corin
12390,00 Lek 3717,00Lek

Cld Corin

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 3 nga 3 produkte

X