Kerkim

Birkenstock

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Birkenstock

Birkenstock është një nga kompanitë më të vjetra të këpucëve, fillimet e së cilës datojnë që nga viti 1774. Sot ajo është një nga markat më të njohura gjermane në botë. Specialiteti i saj qëndron në dizajnin e produkteve dhe në përbërjen 100% lëkurë. Shapkat karakterizohen nga komoditeti i kombinuar me cilësi të lartë. Nëse zgjidhni shapkat Birkenstock,ju do ti keni ato për një afat të gjatë sepse sa më shumë që tivishni, aq më shumë do të përshtateni me to dhe kështu ato do të bëhen më të qëndrueshme.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Yao
7990,00 Lek 5593,00Lek

Yao

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Almere
7490,00 Lek 4494,00Lek

Almere

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Medina Vega
7990,00 Lek 6392,00Lek

Medina Vega

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva
4990,00 Lek 4491,00Lek

Gizeh Eva

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Vega
7990,00 Lek 7191,00Lek

Gizeh Vega

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
4990,00 Lek 2994,00Lek

Arizona

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
4390,00 Lek 3073,00Lek

Madrid

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh
7990,00 Lek 5593,00Lek

Gizeh

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
6490,00 Lek 3245,00Lek

Madrid

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
4390,00 Lek 3951,00Lek

Madrid

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Yao Balance
7990,00 Lek 3995,00Lek

Yao Balance

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Mayari
7990,00 Lek 3995,00Lek

Mayari

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Mayari
7490,00 Lek 3745,00Lek

Mayari

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Mayari
7990,00 Lek 7191,00Lek

Mayari

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
7490,00 Lek 6741,00Lek

Arizona

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
7490,00 Lek 6741,00Lek

Arizona

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Ramses
7490,00 Lek 5992,00Lek

Ramses

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh
7490,00 Lek 5992,00Lek

Gizeh

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
4990,00 Lek 2495,00Lek

Arizona

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
4990,00 Lek 4491,00Lek

Arizona

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
4390,00 Lek 2634,00Lek

Madrid

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
3290,00 Lek 1645,00Lek

Madrid

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva - Normal
4990,00 Lek 3992,00Lek

Gizeh Eva - Normal

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh
4990,00 Lek 3992,00Lek

Gizeh

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
4390,00 Lek 3512,00Lek

Madrid

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
7790,00 Lek 3895,00Lek

Arizona

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Sandale Yara
10390,00 Lek 5195,00Lek

Yara

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh
8490,00 Lek 4245,00Lek

Gizeh

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
6190,00 Lek 4952,00Lek

Madrid

Ulje -20%

Shikuar 29 nga 29 produkte