Shporta juaj eshte e zbrazet

Informacion mbi dorezimin

Nëse ju nevojitet ndihmë, ju lutem na kontaktoni në numrin tonë të telefonit +355676060860
Përmbajtja e Shportës do të finalizohet nëse vendosja e porosisë do të bëhet duke klikuar butonin Rendit
Ne do të dërgojme një e-mail konfirmimi në lidhje me porosinë e dhënë. Në mungese të sasisë, ne mund të mos jemi në gjëndje që të konfirmojmë porosinë tuaj. Në raste të tilla, ne do t'ju informojmë.
Ne do tju lëshojmë një faturë duke përfshirë TVSH-në për secilën blerje, e cila gjithashtu do të përfshijë të dhënat e produktit (numrin e artikullit, % e TVSH-së, vlerën e TVSH-së, emrin e produktit, çmimin neto, vlerën e produkteve, çmimin bruto dhe nëse aplikohet dhe garancine e produktit), të dhënat e pagesës dhe koston e postës.

 

PER MOMENTIN SHPERNDARJA ESHTE E MUNDUR VETEM NE TERRITORIN E SHQIPERISË!

 

X